top of page
Zoeken
  • Trees Tresinie

Seizoensnieuws #1016


Ieder seizoen delen we graag nieuws en tips. Bovendien zetten we een cursist en een bedrijf in de kijker. Lees mee en leer bij!

Cursist in de spotlight:

Kathleen Schellis heeft een marketingfunctie bij Marlux en moet daarvoor netwerkevents organiseren en bijwonen. In Wallonië merkte ze dat ze moeite had om zich over alledaagse dingen uit te drukken in het Frans. "Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd door de aanpak van Rentrée: het “schoolse gebeuren” blijft achterwege en zo worden de lessen speelser en amusanter. Gespreksonderwerpen vanuit je eigen interessegebied zorgen voor een aangename en gemoedelijke sfeer. De herhalingen en persoonlijke woordenschatlijsten verzekeren dat de intensieve lessen blijven hangen. Warm aanbevolen voor mensen die snel vooruit willen!"

Na Frans en Marlux is Kathleen te vinden op de dansvloer voor salsa: samen met haar vriend is ze Ritmo Caliente. Wil je het hele jaar dat zomers gevoel, heb je zin een nieuwe uitdaging of wil je gewoon je sociale kring vergroten? Dan is dit ongetwijfeld ook iets voor jou! De cursus duurt 10 weken en je kan tot 4 lesdagen per week langskomen, afhankelijk van je eigen agenda. Bij Ritmo Caliente krijg je op een ontspannen manier les van ervaren docenten, gezelligheid, kwaliteit, passie en persoonlijke aandacht! Interesse? Neem een kijkje op: www.ritmocaliente.be

Oefen Frans met Belgische detective Een Waalse productie die de donkere sfeer van True detective kan evenaren is op zaterdag te bekijken op Canvas. La Trêve (= wapenstilstand) biedt niet alleen Franse oefening, maar ook intrigerende beelden van donkere Ardeense bossen en veel mysterie. Surplus: de fantastische soundtrack van Balthazar.

Let's go wild! Het wildseizoen heeft een startschot gekregen! Waarom niet zelf aan de slag gaan in een Ardeense chalet? Maar wat bestel je bij de boucher? Vraag je gibier, dan krijg je van alles wat: marcassin (everzwijn), chevreuil (ree), lièvre (haas), ... Maar de leukste blijft toch: biche. Niet enkel lekker op je bord, maar ook een lekker koosnaampje.

La méthode Rentrée Rentrée = talk - fun - repeat.

Dat wilt zeggen dat er met veel plezier gepraat wordt, door jou. Nog belangrijker is dat je alles onthoudt. Dat lukt stukken beter met onze (tussentijdse) herhalingsmethode. Benieuwd? Neem contact op met Trees: trees@rentree.be of 0495/683 188


40 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page