top of page
Zoeken
  • Trees

Seizoensbrief #1617


Bedrijf in de spotlight: Staffing Sint-Truiden Dag in, dag uit matcht Staffing talenten en organisaties. Het bedrijf gaat ervan uit dat je niet alles voor iedereen kunt zijn en is daarom vooral actief in : Call, Safety, Office, Technics, Cleaning en Professionals. Staffing heeft een hart voor klant en kandidaat en dat merk je. Het komt creatief en eigenzinnig uit de hoek en kijkt verder dan de neus lang is: de huidige en toekomstige verwachtingen van partners, klanten en kandidaten worden voortdurend onder de loep genomen. Dat resulteert in gemotiveerde kandidaten die werkzekerheid kennen en altijd ergens terecht kunnen met hun financiële of sociale vragen. Neem een kijkje op: www.staffing.works Saskia, Katja en Ruth van het kantoor in Sint-Truiden volgden Franse les.

"Wij keken iedere donderdag vol enthousiasme uit naar de Franse les. Die werd op een zeer boeiende manier gegeven en Trees was onmiddellijk een deel van ons team. Wat betreft telefonische contacten, screeningsgesprekken, het schrijven van vacatures, ... in het Frans, hebben wij zeer veel bijgeleerd. Door deze opleiding kunnen wij ons werk nog kwalitatiever uitvoeren."

Nieuw: kom op spreekuur!

Heeft iemand van jullie een taalprobleem: telefoontjes plegen, mails afhandelen, spelling, ...? Las een spreekuur in! Zo kun je al snel basisproblemen oplossen. Tegelijkertijd gebeurt er een diagnose om nadien - indien nodig - een grondige behandeling te starten.

Hygge (lees: huuge)?! Om dit tussenseizoen door te komen is er "Deense gezelligheid". Hoe doe je het?

Zorg voor sfeer: dim het licht. Blijf in het nu: zet je telefoon uit. Geniet: koffie, chocolade, koekjes, taart, snoep. Wij boven mij: doe karweitjes samen en laat elkaar uitpraten. Dankbaarheid: besef dat je het goed hebt. Schep niet op: we vinden je toch al aardig. Maak het jezelf gemakkelijk: rust even uit, ontspan. Haal leuke herinneringen op: over politiek hebben we het wel een andere keer.

28 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page