top of page

Referenties

Stradus

Neal Van Meeuwen

Ik vond het zeer leuk om op deze manier bij te leren. Had ik wat meer tijd kunnen vinden, had ik nog grotere stappen kunnen zetten. Corona leert ons ook dat lessen niet noodzakelijk face to face moeten plaatsvinden. Mogelijk biedt dat ook wat meer flexibiliteit in de agenda's van iedereen.

Het is een zeer praktijkgerichte benadering op een 'al doende' manier en de online tool die echt wel een meerwaarde is.

Trixxo

Ann & Stephanie

Met de overname van Clixxs zijn er ook een groot aantal kantoren in Wallonië bijgekomen. Daardoor is de vraag ontstaan bij de huidige werknemers om hun Frans te verbeteren. Het overgenomen bedrijf Clixxs had in het verleden al samen gewerkt met Rentréé en was daar zeer tevreden over. Vandaar... 

Stephanie en Ann hebben samen de opleiding gevolgd en hebben hun Frans zienderogen zien verbeteren.

Stephanie is HR Business Partner en ook verantwoordelijk voor de werving en selectie in Wallonië.
"Door de opleiding te volgen, is mijn drempel om Frans te spreken verlaagd. Ik had deze opfrissing wel nodig. Trees heeft me goed klaargestoomd om mijn sollicitaties professioneel te kunnen afhandelen."

Ann is Happiness coach en verantwoordelijk voor het welzijn binnen Trixxo. Ze bezoekt alle kantoren in Vlaanderen en Wallonië.
 
"Voor mij was het ook al jaren geleden dat ik nog Frans had gesproken. Trees heeft me zeker en vast geholpen om mijn Frans een nieuwe boost te geven. Haar manier van lesgeven is zeer aangenaam. Je hebt haast niet door dat je les aan het volgen bent. Ze creëert een zeer spontane omgeving."

Berner

Pierre-Olivier

Pierre-Olivier Bertinchamps geeft leiding aan een groep van 9 vertegenwoordigers. Net als eventuele klanten zijn sommigen van hen Nederlandstalig en anderen Franstalig. Reden voor de Franssprekende Pierre-Olivier om zijn kennis van de Nederlandse taal naar een hoger niveau te tillen.

“Ik had de mogelijkheid om enkele weken Nederlandse lessen te volgen en dit stelde me in staat om veel comfortabeler te zijn in mijn contacten, zowel met collega's als klanten.
Ik waardeer vooral de zeer dynamische methode van lessen met veel oefeningen en gesprekken”

Metes

Danny en co

“De speelse en ongedwongen manier, maar vooral het feit dat je fouten mocht en durfde maken, haalde al vlug de drempel bij ons weg, zodat je al snel meegezogen werd in een gesprek. De ene keer al wat makkelijker dan de andere, maar steeds bleef er wat meer “hangen” en daar draait het uiteindelijk om! Het leuke was natuurlijk ook dat we vanuit onze eigen werkomgeving al tot tot een behoorlijk gesprek konden komen.
Na onze 12 sessies, zijn we zeker nog geen volleerde Fransen, maar het geeft ons alleszins een goede basis en de nodige portie durf een gesprek aan te gaan!
Met dank aan voor de spontane, ongedwongen en vlotte manier van doceren."

Staffing

Saskia & Katja

Wij keken iedere donderdag vol enthousiasme uit naar de Franse les. 

De lessen werden op een zeer boeiende manier gegeven en Trees was onmiddellijk een deel van ons team. 

Wat betreft telefonische contacten, screeningsgesprekken, het schrijven van vacatures, ... in het Frans hebben wij zeer veel bijgeleerd. 

Door deze opleiding kunnen wij ons werk nog kwalitatiever uitvoeren. 

Marlux

Kathleen Schellis - marketingexpert

Ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast werd door de aanpak van de lessen. Rentree stapt van het “schoolse gebeuren” af door op een speelse en amusante manier met de lessen om te gaan. Gespreksonderwerpen vanuit je eigen interessegebied zorgen voor een aangename en gemoedelijke sfeer. De herhalingen en persoonlijke woordenschatlijsten verzekeren je dat de intensieve lessen mooi blijven hangen. Voor mensen die snel vooruit willen en veel willen bijleren!

Myriam Van Bouchaute

Gewaardeerde collega

Ralph Waldo Emerson (1803-1882) a dit " Rien de grand ne se fit jamais sans enthousiasme" Avec l'enthousiasme, la bonne humeur et la gentillesse de Trees des barrières linguistiques s'effondreront avec certitude!

Manager R&D-afdeling

Telecommunicatiebedrijf - Vlaams-Brabant

"Ik vond de lessen heel aangenaam en ik moet zeggen dat je dat heel goed gedaan hebt, ik ben heel tevreden van wat ik op toch zo korte tijd bij geleerd heb en vooral fier dat ik nu iemand durf aan te spreken in het Frans ... dank zij jou! Bedankt!"  

Manager dienstenchequesafdeling

Interim/dienstenchequesbedrijf - Limburg

Ik wil je graag bedanken voor de zeer leerrijke en nuttige Franse lessen. Mijn Frans is er aanzienlijk op vooruit gegaan en je hebt me echt geholpen om de drempel te overwinnen om Frans te durven praten!

InTouch

Back office

InTouch ontzorgt steden, gemeenten en politiezones met intuïtieve mobiliteitssoftware voor toelatingen, vergunningen, handhaving en de verwerking hiervan.

"We hadden veel mogelijkheid om de lessen zelf te sturen door input te geven en zo de richting mee te bepalen."

"Ook tijd en ruimte om alles te vragen over vocabulaire en grammatica."

"Het is een hele goede docent die zich kan inleven in de werksituatie en daarop de lessen Frans baseert."

"Er heerst een hele familiare sfeer wat het ook wel aangenaam maakt."

"Het lesgeven gebeurt op een plezante aangename manier in een leuke sfeer."

Orbix

Duurzame materialen voor de bouwindustrie en de staalsector. Innovatieve technologieën voor de circulaire economie. Logistieke diensten die dit alles ondersteunen.

Bokrijk

Bokrijk

Laat je in Bokrijk onderdompelen in het verhaal over vakmanschap, bewonder demonstraties of steek zelf de handen uit de mouwen tijdens boeiende ateliers.

Please reload

Trixxo
Berner
Metes
Staffing
Marlux
Myriam
RD
dienst
bottom of page